Αρτοποίηση με Αργή Ωρίμανση

Η τεχνική της αργής ωρίμανσης στην παρασκευή ψωμιού και αρτοσκευασμάτων διευκολύνει σημαντικά και ουσιαστικά τη διαδικασία παραγωγής και λύνει τα χέρια του επαγγελματία.
Ο αρτοποιός μπορεί να ζυμώσει μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων, όταν εκείνος επιλέξει και να τα τοποθετήσει στο ψυγείο – στόφα μέχρι την επόμενη μέρα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ελέγχει την παραγωγή και την ποιότητα των τελικών προϊόντων του και ψήνει ανάλογα με τις ανάγκες του, προσφέροντας στους πελάτες φρέσκα αρτοσκευάσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Επιπρόσθετα, η αργή ωρίμανση επιδρά ευεργετικά στα χαρακτηριστικά των ψωμιών και αρτοσκευασμάτων βοηθώντας τα να διατηρήσουν υγρασία και προσδίδοντάς τους εξαιρετικό άρωμα, ευχάριστη γεύση και σημαντική διατηρησιμότητα.