Αρχική › Νέα Τεύχος 12

Τεύχος 12

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ φιλοξενεί και πάλι το διάσημο pastry chef Gilles Maisonneuve της διεθνούς φήμης γαλλικής σχολής ECOLE LENÔTRE για τη διεξαγωγή υψηλού επιπέδου επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα: Μοντέρνα Γαλλική Ζαχαροπλαστική. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα CENTER OF GASTRONOMY και στο τέλος δίδεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Η διάρκεια είναι τέσσερις ημέρες και ο αριθμός των θέσεων περιορισμένος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ημερομηνίες σεμιναρίων:

  • Θεσσαλονίκη 4-7 Οκτωβρίου
  • Αθήνα 11-14 Οκτωβρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές καλέστε στα:

 

 

 

 

 

 

 

 

2310 570121 & 210 2419700.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ