Αρχική › Tips › Ζαχαροπλαστική › Για βελούδινο μους σοκολάτας
Για βελούδινο μους σοκολάτας

Για να πετύχουμε ένα μους με πλούσια και βελούδινη υφή σοκολάτας χρειάζεται να ακολουθήσουμε 3 βασικά βήματα. Αρχικά να γίνει σωστή επιλογή σοκολάτας υγείας και στη συνέχεια να λιώσουμε τη σοκολάτα υγείας στους 55 βαθμούς κελσίου, καθώς στη θερμοκρασία αυτή λιώνουν όλοι οι μικροκρύσταλλοι του βούτυρο κακάο. Στο τέλος να ενσωματώσουμε ένα μέρος των υλικών της συνταγής στη σοκολάτα, να κάνουμε πλήρη ομογενοποίηση και να συμπληρώσουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.