Αρχική › Tips › Σφολιάτα › Για λαχταριστή σφολιάτα κουρού

Για λαχταριστή σφολιάτα κουρού


Για λαχταριστή σφολιάτα κουρού, με τραγανό εύγευστο φύλλο, άριστη διόγκωση και σωστή δομή, συνδυάστε Μαργαρίνη Rulle Yellow DRAGSBAEK με Βούτυρο Fermente BEURALIA ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

 

Ζυμώστε στο ταχυζυμωτήριο το αλεύρι με τα λιπαρά. Προσθέστε νερό, στο οποίο έχετε διαλύσει το αλάτι και το ξύδι, και ζυμώστε φροντίζοντας να φαίνονται στη ζύμη κομμάτια μαργαρίνης διαμέτρου 2,5 – 3 εκατοστών.