Αρχική › Tips › Αρτοποϊία › Για super γευστικά vegan αρτοσκευάσματα

Για super γευστικά vegan αρτοσκευάσματα


Τα απλά αρτοσκευάσματα, όπως το ψωμί παρασκευάζονται κατά κύριο λόγο με τέσσερα συστατικά: αλεύρι, νερό, αλάτι και μαγιά. Συνεπώς, η απλούστερη μορφή ψωμιού είναι πράγματι vegan. Ωστόσο, τα πιο εξειδικευμένα αρτοπαρασκευάσματα που δίνουν έμφαση στην πλούσια γεύση, στη γλυκύτητα ή στην υψηλή διατροφική αξία, παρασκευάζονται συνήθως με συνταγές που περιλαμβάνουν ποικιλία συστατικών όπως τα αυγά, το γάλα, το βούτυρο ή το μέλι που είναι υγιεινά και υψηλής διατροφικής αξίας, δεν είναι όμως vegan.

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σας προτείνει ένα εξαιρετικό προϊόν για vegan, το Grainstar της KOMPLET, με πραγματικά υπέροχη γεύση και πολύ σημαντικά διατροφικά οφέλη: Πηγή Ω-3 λιπαρών οξέων, Πηγή Πρωτεϊνών, Υψηλή περιεκτικότητα Εδώδιμων Ινών, Μειωμένη περιεκτικότητα σε Υδατάνθρακες. Πρόκειται για ένα απίθανο προϊόν χωρίς μαγιά, με προζύμι Ζέας ολικής άλεσης, το οποίο περιέχει: 6 διαφορετικά είδη σπόρων: Chia (Salvia hispanica), Quinoa (Κινόα), ηλιόσπορο, λιναρόσπορο, κολοκυθόσπορο και σουσάμι, νιφάδες βρώμης και αλεύρι από δίκοκκο σιτάρι, χωρίς τροποποιήσεις.

Το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού φόρμας ή μπάρες για vegan, χρησιμοποιώντας στη βασική του συνταγή ιμβερτοζάχαρο. Η παραγωγική του διαδικασία είναι εύκολη, ενώ το προϊόν εξασφαλίζει μεγάλη διατηρησιμότητα & φρεσκάδα για περισσότερες από 5 μέρες.

Διαπιστώστε το κι εσείς, βλέποντας την παρασκευή του vegan Grainstar στο video: https://www.youtube.com/watch?v=sM5ghTrW6SE