ΑρχικήΝέαΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

 

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ»
σχετικά με τον Κορωναϊό (Corona Virus Covid-19)
Ενημέρωση 16/03/2020

Η Εταιρεία μας παρακολουθεί στενά και καθημερινά τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού Corona Virus Covid-19 και τις τελευταίες οδηγίες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO), τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) καθώς επίσης και τις εθνικές αρχές της χώρας μας.

Δεδομένου ότι ο ιός Corona Virus Covid-19, δεν μεταδίδεται μέσω τροφίμων και ποτών, δεν υπάρχει κίνδυνος που να συνδέεται με την χρήση και κατανάλωση προϊόντων που εμπορεύεται η Εταιρεία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ».

Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι υπάρχει κίνδυνος που συνδέεται με την αγορά αγαθών και την παραλαβή εμπορευμάτων/δεμάτων από χώρες όπου υπάρχει έξαρση του ιού. Αυτό ισχύει επίσης για τα εμπορεύματα/δέματα που έχουν διαβιβασθεί μέσω πληγεισών χωρών στο δρόμο προς τον τελικό προορισμό τους.

Η Εταιρεία μας, όπως άλλωστε και οι οίκοι-προμηθευτές α’ υλών που εκπροσωπούμε, εφαρμόζει αυστηρά μέτρα πρόληψης για την αποτροπή εμφάνισης εστίας στις εγκαταστάσεις μας, για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας των παραδόσεων και την συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας των εργασιών μας διατηρώντας υψηλά αποθέματα εμπορευμάτων.

Τα ανωτέρω μέτρα προφύλαξης αφορούν τόσο την προστασία των εργαζομένων μας και των πελατών μας όσο και τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις μας ενώ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, ταξιδιωτική απαγόρευση, εργασία από το σπίτι, περιορισμούς συναντήσεων, αυξημένη εστίαση στις συνήθειες που αποτρέπουν την μόλυνση τόσο εντός των εγκαταστάσεών μας όσο και κατά τις παραδόσεις προϊόντων και αυστηρές οδηγίες για την παραλαβή εμπορευμάτων, αποδοχή οδηγών φορτηγών, επισκεπτών και εργολάβων στις εγκαταστάσεις μας.

Η εταιρία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ παρά τις αντίξοες συνθήκες, συνεχίζει τη λειτουργία της και παραδίδει κανονικά όλες τις παραγγελίες.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ