Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον τεχνικό της FABBRI κο Τoso, πραγματοποίησε επιδείξεις παγωτού στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 22 & 23 Μαρτίου και στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY στις 29 & 30 Μαρτίου. Οι επαγγελματίες ενημερώθηκαν για τις νέες γεύσεις και εφαρμογές στο παγωτό, τη μέθοδο για τη δημιουργία Παγωτού Παρφέ Μηχανής σε διάφορες γεύσεις, καθώς και για νέες προτάσεις στη ζαχαροπλαστική. Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για τη μέθοδο της παστερίωσης και τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία μίας ισορροπημένης βάσης με Nevepan 50C. Με την πλούσια γεύση, τον απίθανο όγκο, τη διατήρησή της στη βιτρίνα χωρίς να παγώνει, καθώς και τη λειτουργία της ως σταθεροποιητή και ομογενοποιητή, η βάση αυτή αποτελεί μοναδικό εργαλείο και λύνει βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επαγγελματίας σήμερα. Οι παρουσιάσεις είχαν τεράστια επιτυχία.