H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε στις 27 Σεπτεμβρίου επίδειξη για Σφολιάτες & Κρουασάν στην Κρήτη, στο κέντρο επιδείξεων της ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε. Παρουσιάστηκαν τεχνικές και συνταγές με συνδυασμό γαλλικών βουτύρων BEURALIA και ELLE & VIRE, μαργαρινών και άλλων τύπων λιπαρών Dragsbaek για την παραγωγή υψηλής ποιότητας σφολιατών που θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες να ξεχωρίσουν στην αγορά. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι τεχνικές για Μιλφέιγ και Κρουασάν με βούτυρο Feuilletage BEURALIA ή βούτυρο Extra Dry ELLE & VIRE, Τυρόπιτα Κουρού Μαγιάς με βούτυρο Feuilletage BEURALIA, Shortfat & μαργαρίνη Rulle BP DRAGSABAEK, καθώς επίσης για Χωριάτικο Φύλλο με Shortfat DRAGSBAEK, αλλά και για Γαλλική Σφολιάτα με μαργαρίνη Rulle Yellow DRAGSABAEK και βούτυρο Fermente BEURALIA.