Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε το μήνα Μάιο με μεγάλη επιτυχία 3ήμερα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και παγωτού στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν από τις 18 έως τις 20 Μαΐου στο Τεχνικό Κέντρο της ALMA LIBRE Ltd, η οποία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στη βουλγαρική αγορά.
Τα εργαστήρια είχαν ως θέμα το «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» και στην παρουσίαση έγινε ανάλυση της όλης ιδέας, παρουσιάστηκαν διάφορες εφαρμογές καθώς και τεχνικές πάνω στο νέο αυτό concept. Το «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που βοηθάει τον επαγγελματία να δημιουργήσει παγωμένα γλυκίσματα και κεράσματα εύκολα, σίγουρα και χωρίς εξειδικευμένο εξοπλισμό. Τα προϊόντα που παρασκευάζονται με τη μέθοδο του «ΖΕΣΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ» έχουν μοναδική γεύση, δεν παγώνουν το στόμα, κόβονται εύκολα και μπορούν να καταναλωθούν ευχάριστα ακόμα και μέσα στο Χειμώνα.
Το πρόγραμμα των εργαστηρίων που παρουσίασε ο τεχνικός σύμβουλος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ Βορείου Ελλάδος, κος Τιμολέων Βλάχου περιλάμβανε μεγάλη ποικιλία συνταγών που είχαν σαν βάση τους τα μοναδικά προϊόντα της ELLE&VIRE όπως το Whip & Create και την Κρέμα Γάλακτος 35% και φυσικά τις εξαιρετικές α’ ύλες παγωτού της FABBRI: Delipaste Vanilla, Delipaste Strawberry, Delipaste Nocciola, Variegato Hazelnut- Croccante, Variegato Biscotti-Cookies, Crockolosi Biscotto Crock, Nappage Amarena, Fabbriyogurt και Pamatis.
Στο τέλος κάθε εργαστηρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλες τις λαχταριστές εφαρμογές που παρουσιάστηκαν. Οι μοναδικοί συνδυασμοί έκαναν τους πάντες να εκφράσουν την ειλικρινή ικανοποίησή τους τόσο για τα εξαιρετικά παρασκευάσματα όσο και για την άψογη διοργάνωση των εργαστηρίων. Κύριος στόχος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είναι, μέσω των εργαστηρίων αυτών, να βοηθήσει τους Βούλγαρους επαγγελματίες να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των καταναλωτών και να ξεχωρίσουν στην τοπική αγορά.