Αρχική › Recipes › Ζαχαροπλαστική σε παγωτό: η καινοτομία που θα γίνει trend
Ζαχαροπλαστική σε παγωτό: η καινοτομία που θα γίνει trend
Εφαρμογή Ευφάνταστων Συνταγών Ζαχαροπλαστικής σε Παγωτό! Αυτή είναι η καινοτομία στην κατηγορία του παγωτού για τη φετινή σεζόν και θα γίνει trend. Η ομάδα τεχνικών της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕΕ δημιούργησε για σας συνταγές που θα σας ξαφνιάσουν με τον πιο υπέροχο τρόπο συνδυάζοντας μαγικά τη ζαχαροπλαστική δεινότητα με το παγωτό. Η φίνα, εκλεπτυσμένη γευστική σύνθεση αγαπημένων γλυκών αποκτά νέα διάσταση συνδυάζοντας το γλυκό με τη δροσιστική γεύση και υφή του παγωτού, σε μια μπασκέτα, δίνοντας ένα ακαταμάχητο, μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά φέτος το καλοκαίρι!