Αρχική Η Εταιρεία › Δίκτυο Πωλήσεων & Διανομής

Δίκτυο Πωλήσεων & Διανομής

Το άρτια οργανωμένο τμήμα πωλήσεων της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ εξασφαλίζει την άμεση, αποτελεσματική, και πάνω απ’ όλα, φιλική εξυπηρέτηση όλων των επαγγελματιών του κλάδου, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται. Το τμήμα στελεχώνεται από 14 εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Αθήνα και 6 στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιούν καθημερινά επισκέψεις στο χώρο εργασίας των πελατών, ενώ παράλληλα εξυπηρετούν τους συνεργαζόμενους εμπόρους και διανομείς στις περιφέρειές τους.

Παράλληλα, για την πληρέστερη ανταπόκριση στις ανάγκες του διευρυμένου πελατολογίου της, η Εταιρεία διαθέτει οργανωμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο βρίσκεται καθημερινά στη διάθεση των συνεργατών της εταιρείας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα την επόμενη ημέρα.

Η διακίνηση των προϊόντων καλύπτεται από ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο διανομής, το οποίο περιλαμβάνει στόλο ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων νέας τεχνολογίας που εξυπηρετούν το κέντρο διανομής της Αθήνας και της Σίνδου, εξασφαλίζοντας την ταχύτατη και ευέλικτη παράδοση των 452 κωδικών προϊόντων που διαθέτει η Εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Βόρειας Ελλάδας.

Επίσης, η Εταιρεία διακινεί τα εμπορεύματά της μέσω 96 αντιπροσώπων με την εξής κατανομή ανά γεωγραφική περιοχή:

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ
 ΑΤΤΙΚΗ 49
 ΠΕΛΟΠ/ΝΗΣΟΣ 4
 ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 3
 ΘΕΣΣΑΛΙΑ 4
 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 15
 ΗΠΕΙΡΟΣ 4
 ΘΡΑΚΗ 3
 ΚΡΗΤΗ 2
 ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΝΗΣΙΑ 12
 ΣΥΝΟΛΟ96
Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ