Αρχική Η Εταιρεία › Ένα βήμα μπροστά!

Ένα βήμα μπροστά!

Ένα βήμα μπροστά!Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ από το 1985 προσφέρει στον Έλληνα Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιό πολύτιμες πρώτες ύλες για μοναδικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν. Με σεβασμό, συνέπεια και αξιοπιστία και με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες και το όφελος των επαγγελματιών. Η Εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια διέγραψε σταθερή πορεία δυναμικής ανάπτυξης και ραγδαίας εξέλιξης, με επιστέγασμα την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην προμηθευτική αγορά του κλάδου της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας στην Ελλάδα. Κινητήριος άξονας της ανοδικής αυτής πορείας στάθηκε πάντοτε η ποιότητα και η πρωτοπορία σε ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Σήμερα, η Εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά 28 από τους πιο φημισμένους διεθνείς οίκους παραγωγής α’ υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε Βαλκανικές χώρες. Απόλυτη προτεραιότητά της αποτελεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που εισάγει και διακινεί, ερευνώντας συνεχώς την αγορά προκειμένου, τόσο να δημιουργεί νέες γευστικές απολαύσεις, όσο και να ανταποκρίνεται στις διαρκώς εξελισσόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ δεν σταματά να δημιουργεί, να εξελίσσεται και να βρίσκεται πάντοτε στην πρωτοπορία. Με το καταξιωμένο κέντρο τεχνικής επιμόρφωσης Athens Center of Gastronomy, με υπερσύγχρονη μονάδα στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, μέσα στην οποία λειτουργεί 2ο κέντρο τεχνικής εξειδίκευσης, το Thessaloniki Center of Gastronomy, και παράλληλα με δυναμικό δίκτυο πωλήσεων στην αγορά των Βαλκανίων και της Κύπρου, τώρα, περισσότερο από ποτέ, προσφέρει νέας γενιάς προϊόντα, υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, προηγμένη τεχνική υποστήριξη και επιμόρφωση για κάθε επαγγελματία. Με αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας, τηρεί πιστά και έμπρακτα τη θεμελιώδη αρχή που έθεσε από την πρώτη μέρα λειτουργίας της: να είναι πάντοτε ‘Eνα βήμα μπροστά, για να μπορείτε όλοι εσείς να την εμπιστεύεστε σε κάθε σας βήμα και να αποτελεί ένα σταθερό συνεργάτη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ