Αρχική Η Εταιρεία › Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2.783 τ.μ. με έδρα τις Αχαρνές Αττικής, οι οποίες κατασκευάστηκαν σε ιδιόκτητο οικόπεδο 15.819 τ.μ. και περιλαμβάνουν πρωτοποριακής αισθητικής γραφεία, ένα κέντρο διανομής υψηλών προδιαγραφών καθώς και ένα πρότυπο κέντρο τεχνικής επιμόρφωσης και εφαρμογών.

Υποδειγματικής λειτουργικότητας και πρωτοποριακής αισθητικής, το κέντρο διανομής της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ δημιουργήθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με τις σύγχρονες αντιλήψεις του Logistics Management. Διαθέτει αποθηκευτικό χώρο έκτασης 1.589 τ.μ., ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης πολλών προϊόντων, με δυνατότητα διακίνησης 18.000 τόνων ετησίως και μέσο όρο αποθήκευσης 25 ημερών ενώ η χωρητικότητά του ανέρχεται σε 1.900 παλετοθέσεις, εξυπηρετώντας καθημερινά τις αποστολές των φορτηγών ψυγείων νέας τεχνολογίας που έχει στην ιδιοκτησία της η εταιρεία.

Τα προϊόντα φυλάσσονται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας και παρακολουθούνται με βάση την ημερομηνία λήξης και το LOT κάθε είδους. Συνεπώς, τηρείται αυστηρά η αρχή του FIFO (First In – First Out).

Ο χώρος διακρίνεται για την εργονομία και τη λειτουργικότητά του ενώ τηρούνται όλες οι σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας για τους εργαζόμενους και τα διακινούμενα είδη.

Σημαντικό τμήμα των εγκαταστάσεων καταλαμβάνει το Athens Center of Gastronomy, ένα σύγχρονο κέντρο τεχνικής επιμόρφωσης και πρακτικών εφαρμογών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού, catering και μαγειρικής. Εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μέσα παραγωγής και οπτικοακουστικής τεχνολογίας, το Athens Center of Gastronomy δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να παρακολουθήσουν επιδείξεις από καταξιωμένους chefs του εξωτερικού, θεωρητικά μαθήματα και πρακτικά εργαστήρια, καθώς και σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με την κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας Ecole Lenôtre.

Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ