Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ έχει αναπτύξει ένα άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, το οποίο παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό. Το έμπειρο προσωπικό της, που αποτελείται από πέντε εξειδικευμένους Σεφ Ζαχαροπλαστικής, τρεις έμπειρους Αρτοποιούς και ένα Τεχνολόγο Τροφίμων, μπορεί άμεσα και αποτελεσματικά να προσφέρει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την καλύτερη εφαρμογή και ανάδειξη των προϊόντων της και ταυτόχρονα να υποδείξει νέες, πρωτότυπες εφαρμογές και απολαυστικές συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
Για το σκοπό αυτό, η Εταιρεία δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην επιμόρφωση του τεχνικού της προσωπικού, οργανώνοντας ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεργασίες με διακεκριμένους Chefs, διεθνούς κύρους.
Παράλληλα, η Εταιρεία εφαρμόζοντας σύγχρονες στρατηγικές marketing, προωθεί τα προϊόντα της με:
• ‘Eντυπη διαφήμιση
• Direct marketing
• Συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις τροφίμων
στην Ελλάδα και το εξωτερικό
• Προωθητικό υλικό
Ιδιαίτερη σημασία δίνεται επίσης στην προβολή και το λανσάρισμα νέων προϊόντων με τη διοργάνωση ζωντανών επιδείξεων και εργαστηρίων από τη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στα δύο τεχνικά της κέντρα, το Athens Center of Gastronomy και το Thessaloniki Center of Gastronomy, καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω των συνεργαζόμενων εμπόρων και αντιπροσώπων της.