Αρχική Η Εταιρεία › Υποκ/μα Θεσσαλονίκης

Υποκ/μα Θεσσαλονίκης

Από το Μάρτιο του 2007 λειτουργεί στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ Βορείου Ελλάδος, μια νέα υπερσύγχρονη μονάδα για τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τις Βαλκανικές χώρες. Με εγκαταστάσεις 10.500 τ.μ. που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μοντέρνα γραφεία και αποθήκες με θαλάμους διαφορετικών θερμοκρασιών και υγρασίας, συνολικής έκτασης 2.231 τ.μ., η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ Βορείου Ελλάδος συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας μας στην άψογη εξυπηρέτηση του Έλληνα Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιού.

Το άρτια οργανωμένο τμήμα πωλήσεων σε συνδυασμό με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και το άριστα εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των συνεργατών της εταιρείας ενώ το δίκτυο διανομής διανέμει απευθείας τα προϊόντα της σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία νέας τεχνολογίας. Παράλληλα, το κέντρο διανομής στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου είναι το κέντρο των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στην περιοχή της Βαλκανικής ζώνης.

Μέσα στη μονάδα της Σίνδου λειτουργεί και το Thessaloniki Center of Gastronomy, ένα σύγχρονο κέντρο τεχνικής επιμόρφωσης και πρακτικών εφαρμογών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού, catering και μαγειρικής, που δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας καθώς και των γειτονικών Βαλκανικών χωρών να παρακολουθήσουν επιδείξεις από καταξιωμένους chefs του εξωτερικού, θεωρητικά μαθήματα και πρακτικά εργαστήρια, καθώς και σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών σε συνεργασία με την κορυφαία γαλλική σχολή γαστρονομίας Ecole Lenôtre.

Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ