Αρχική Η Εταιρεία › Όραμα, Αποστολή & Στόχοι

Όραμα, Αποστολή & Στόχοι

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ επιδιώκει τη δυναμική εξέλιξη και ανάπτυξη του κλάδου ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών χωρών, καθώς και την μακροχρόνια και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο.

Αποστολή της είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα. Για τον σκοπό αυτό ερευνά συνεχώς την αγορά για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της, αναπτύσσει ένα ολοένα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής και προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία. Παράλληλα, με την διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων και τεχνικών επιδείξεων εξασφαλίζει την συνεχή εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου.

Η Εταιρεία, έχοντας μέχρι σήμερα εντάξει στο χαρτοφυλάκιο των εμπορευμάτων που διακινεί, επώνυμα και αναγνωρισμένα προϊόντα και έχοντας αναπτύξει στενή συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές στην Ευρώπη, στοχεύει στην επίτευξη των παρακάτω στόχων :

  • Την επέκταση σε νέες αγορές εκτός Ελλάδας, όπου σήμερα δεν έχει έντονη παρουσία και παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.
  • Τη διαρκή αναζήτηση νέων προϊόντων και τη διεύρυνση της γκάμας των εμπορευμάτων που διακινεί μέσα από τους υφιστάμενους προμηθευτές, καθώς και τη σύναψη νέων συνεργασιών.
  • Την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υποστήριξης προς τον πελάτη, μέσω της διεξαγωγής επιμορφωτικών σεμιναρίων και τη διατήρηση της συνεχούς επικοινωνίας και συνεργασίας.
  • Τη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση του προσωπικού της Εταιρείας. Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ επενδύει με συνέπεια στο ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί τον κύριο συντελεστή επίτευξης των στόχων της.
  • Τη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού της, με στόχο να ανταποκρίνεται στις συνθήκες ανταγωνισμού και να διατηρεί την ηγετική θέση της στον κλάδο.
Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ