ΑρχικήΝέαΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΖΑ 2013

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΖΑ 2013

Η-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-ΣΤΗΝ-ΑΡΤΟΖΑ-2013-news

Η παρουσία της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στην 13η έκθεση ΑΡΤΟΖΑ η οποία πραγματοποιήθηκε στο νέο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στις 23 – 26 Φεβρουαρίου 2013 ήταν πραγματικά επιτυχής. Για άλλη μια φορά, ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών απέδειξε τη σημασία αυτής της εμπορικής έκθεσης για τον τομέα της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και του παγωτού , καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τις νέες τάσεις της αγοράς.

Το μινιμαλιστικό και σύγχρονο περίπτερο της εταιρείας, το οποίο βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της έκθεσης, προσέλκυσε πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη μεγάλη και νέα σειρά προϊόντων (15 εντελώς νέα προϊόντα),καθώς και για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας.

Επιπλέον, καθ ‘όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης , το δυναμικό τμήμα πωλήσεων της Εταιρείας, παρείχε στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της γκάμας των προϊόντων της Εταιρείας, ενώ η έμπειρη τεχνική ομάδα (δηλαδή κ. Γ. Koστιουτσουκ, Ν. Kατσιούπας , Δ. Δημόπουλος, Κ. Παπαπαναγιώτου, Γ. Θεοδώρου, Β. Καραγιαννόπουλος, Δ. Καλογνώμης και Γ. Αυγέρος) ανέπτυξε και παρουσίασε νέες και πραγματικά πολύ νόστιμες δημιουργίες.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει επίσης στις παρουσιάσεις διακεκριμένων Chefs των εταιρειών που εκπρoσωπεί η εταιρεία, όπως ο κ. P. Depape (UNIFINE F&Bi), κ.W. Jungmann (KOMPLET) & η κα. S. Gaetta (FABBRI) στο εκθεσιακό περίπτερο της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, όπου με τη σημαντική τεχνογνωσία και την εμπειρία τους ήταν πάντα ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις δημιουργίες των Chefs ενώ μπορούσαν να πληροφορηθούν για τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν. Επίσης, ήταν παρών σε ζωντανές επιδείξεις δημιουργιών όπως τούρτες, σοκολατάκια, μακαρόν κα.

Επιπλέον, οι βιτρίνες που γέμισαν με δελεαστικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, εντυπωσιακά επιδόρπια σε ποτήρι, σοκολατάκια, νόστιμα κέικ, μεγάλη ποικιλία ψωμιών, αλμυρών σνακ και αρτοσκευασμάτων (δανέζικα, μπισκότα, μπριός, κέικ καφέ κλπ), σε συνδυασμό με εκπληκτικές γεύσεις παγωτού, ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες των επισκεπτών.

Τέλος , η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ είχε εξέχουσα παρουσία κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής εκδήλωσης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων και κατάφερε να προσφέρει για άλλη μια φορά καινοτόμες ιδέες και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνεχή πληροφόρηση, συναρπαστικές συνταγές και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες που ζητούν μόνο το καλύτερο σε όλες τις πτυχές του επαγγέλματός τους.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ