ΑρχικήΝέαΛΑΜΠΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΖΑ 2011

ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΖΑ 2011

Ιδιαίτερα λαμπερή και -κατά γενική ομολογία – άκρως εντυπωσιακή ήταν και φέτος η παρουσία της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στη 12η διεθνή έκθεση ΑΡΤΟΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο νέο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO από 26 Φεβρουαρίου έως 1η Μαρτίου 2011. Για άλλη μια φορά, ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών απέδειξε τη σημασία αυτής της μεγάλης εμπορικής έκθεσης για τον τομέα της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας και του παγωτού, καθώς και το ειλικρινές ενδιαφέρον των επαγγελματιών για τις νέες τάσεις της αγοράς.

Το υπερσύγχρονο, μίνιμαλ περίπτερο της Εταιρείας με την καλόγουστη χρυσή διακόσμηση (χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ταυτόχρονα και στο εταιρικό λογότυπο αλλά και στο έντυπο υλικό που μοιράστηκε) προσέλκυσε την πλειοψηφία των επισκεπτών της έκθεσης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλους τους νέους πρωτοποριακούς κωδικούς προϊόντων της Εταιρείας (16 κωδικοί στο σύνολο), καθώς και για όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στον τομέα της γαστρονομίας.
Επιπλέον, καθ ‘όλη τη διάρκεια της έκθεσης το δυναμικό τμήμα πωλήσεων της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ παρείχε στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της πλούσιας γκάμας προϊόντων της Εταιρείας, ενώ το έμπειρο τεχνικό της τμήμα δημιούργησε και παρουσίασε εξαιρετικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής αλλά και αρτοποιίας.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει επίσης στην παρουσία πολλών ξένων διακεκριμένων Chefs στο περίπτερο από τις εταιρείες που εκπροσωπεί αποκλειστικά η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι κ.κ. P. Depape (από τη UNIFINE F&Bi), G. Maisonneuve – καθηγητής Ecole Lenôtre (από την ELLE&VIRE), W. Jungmann (από την KOMPLET) και η κα. S. Gaetta (από τη FABBRI), οι οποίοι με τη σημαντική τεχνογνωσία και την εμπειρία τους υπήρξαν πολύτιμοι αρωγοί στην επιτυχή εμφάνιση της Εταιρείας στην 12η ΑΡΤΟΖΑ.
Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι Σεφ της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ (Έλληνες & Ξένοι) πραγματοποίησαν πληθώρα επιδείξεων και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν ίδια άποψη των πλεονεκτημάτων που εγγυώνται τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Εταιρείας, να πληροφορηθούν για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αυτή προσφέρει στους πελάτες της αλλά και να βρουν λύσεις σε πολλά τεχνικά ζητήματα παραγωγής συζητώντας τόσο με το τμήμα πωλήσεων όσο και με το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας.
Εκτός από τις επιδείξεις, πόλος έλξης στάθηκαν αναμφισβήτητα οι εξαιρετικά εντυπωσιακές βιτρίνες του περιπτέρου γεμάτες δελεαστικές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες, εντυπωσιακά επιδόρπια σε ποτήρι, σοκολατάκια, νόστιμα κέικ, μεγάλη ποικιλία ψωμιών, αλμυρών σνακ και αρτοσκευασμάτων (όπως δανέζικα, μπισκότα, μπριός, coffee cakes κλπ.), σε συνδυασμό με εκπληκτικές γεύσεις παγωτού που ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες των επισκεπτών.
Για άλλη μια φορά λοιπόν η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ κατέλαβε εξέχουσα θέση σε μια τόσο σημαντική εμπορική διοργάνωση για την Ελλάδα, την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων και προσέφερε στους επισκέπτες της καινοτόμες ιδέες, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, συνεχή πληροφόρηση, συναρπαστικές συνταγές και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη για επαγγελματίες που αναζητούν αποκλειστικά και μόνο τα καλύτερα.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ