Μοντέρνα Κρουασάν από τον MOF Nicolas Boussin
Ο διάσημος Nicolas Boussin, ΜΟF, επικεφαλής εκπαιδευτής Chef του ‘ΜΑΙSON DE LA CRÈME’ της Elle & Vire στο Παρίσι, παρουσίασε στο Center of Gastronomy της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, τις τελευταίες τάσεις στην Υψηλή Γαλλική Ζαχαροπλαστική. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στα Μοντέρνας Έκδοσης Κρουασάν σκέτα ή με γαρνιτούρες φρούτων, ξηρών καρπών ή τυριού κρέμα, σε διάφορα σχήματα όπως: Croissant Éclair, Pop’ Roll, Tea Time Roll, Puff Pastry Patchwork. Με ένα λεπτό άρωμα από εσπεριδοειδή και την εξειδικευμένη τεχνική που συνδυάζει τη χρήση βουτύρου 82% με το, μοναδικό στο είδος του, Βούτυρο Extra Dry 84% σε πλάκα της Elle & Vire, ο βραβευμένος chef υπέδειξε τη σημαντική διαφορά στη γεύση και τη φυλλοποίηση, απογειώνοντας τη δημιουργία των Croissant και συνεπαίρνοντας τους Έλληνες επαγγελματίες που παρακολούθησαν τις επιδείξεις.