ΑρχικήΝέα


2016

Christmas 2016_left SK logo

21/12/2016

Christmas 2016_Προεδρική 4

Christmas 2016_right 3

Christmas 2016_left 2

Christmas 2016_Προεδρική 3

Christmas 2016_left

15/12/2016 Έκδοση Φορολογικού Πιστοποιητικού διαχειριστικής χρήσεως 2015, σύμφωνα με το άρθρο 65Α του ν. 4174/2013

15/12/2016

29/11/2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ α 13 Ν.3340/2005 (29/11/2016)

02/12/2016

01/12/2016 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

01/12/2016

VITAL BROT ΑΡΙΣΤΕΡΑ

31/10/2016

Χαρίστε πλούσια γεύση & δυνατό, ακαταμάχητο άρωμα στους κουραμπιέδες, τα σιροπιαστά & τα τσουρέκια

VITAL ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ

30/10/2016

Τα Κριτσίνια μπαίνουν σε κάθε σπίτι!

29/10/2016

Τεύχος 12

09/09/2016

Komplet ProBody 100

Πώς θα αναδείξετε τη γεύση των φρούτων σε παγωτά & τούρτες

08/09/2016

Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων

lenotre oct-nov

Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων

07/09/2016

01/06/2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ α 13 Ν.3340/2005 (01/06/2016)

18/07/2016

15/7/2016 Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του Ν.3556/2007

15/07/2016

08/06/2016 Μετοχικό Κεφάλαιο

12/07/2016

30/06/2016 ANNOUNCEMENT FOR THE INCREASE AND SIMULTANEOUS REDUCTION OF THE SHARE CAPITAL BY INCREASING AND REDUCING THE NOMINAL VALUE OF THE SHARE

01/07/2016

01/07/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ

30/06/2016 Απάντηση σε ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

30/06/2016

01/06/2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

01/06/2016

02/11/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ PHILIPPE DEPAPE

26/05/2016

19/10/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

28/09/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ: ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ & ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

27/09/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ & ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

30/03/2016 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2016

09/03/2016 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ

02/03/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

25/05/2016

Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο

23/05/2016

Μεγαλύτερη απόλαυση με Ζεστό Παγωτό που δεν παγώνει το στόμα…

18/05/2016

Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο

17/05/2016

Σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών με την ECOLE LENÔTRE

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΑ GROWTH AWARDS 2016

11/05/2016

ΝΕΟ WEBSITE ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ONLINE

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI 1905

DULCE DE LECHE – H Γεύση που Επιλέγει ο Lionel Messi!

mardel logo

10/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

10/05/2016

09/05/2016 Τροποποίηση οικονομικού ημερολογίου έτους 2016

09/05/2016

25/4/2016 Ανακοίνωση σχετικά με το κράτος-μέλος καταγωγής

25/04/2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2016

19/04/2016

2016 – ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ν 3556/2007

31/03/2016

24/03/2016 Οικονομικό ημερολόγιο έτους 2016

24/03/2016

Τώρα απίθανες γεύσεις παγωτού μπορούν να απολαμβάνουν όλοι! LACTOSE FREE – VEGAN ΟΚ – GLUTEN FREE

21/03/2016

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

20/03/2016

Τραγανή & Αφράτη Κασερόπιτα με Χειροποίητη Σφολιάτα

12/03/2016

Για άριστη φυλλοποίηση στη χωριάτικη πίτα & όχι μόνο!

Παρασκευή ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟΥ ψωμιού

Πώς θα πετύχω τη σωστή βάση στο παγωτό μου;

Ο καθοριστικός ρόλος του γάλακτος & της κρέμας γάλακτος στο παγωτό.

Μεγαλύτερη απόλαυση με Ζεστό Παγωτό που δεν παγώνει το στόμα…

Πώς θα αναδείξετε τη γεύση των φρούτων σε παγωτά & τούρτες

Πώς θα πετύχετε ένα αφράτο & λαχταριστό παρφέ μηχανής

Πώς να φτιάξετε παγωτό με γεύση Λουκούμι

Γεύσεις ζαχαροπλαστικής, νέα εμπειρία παγωτού!

Πώς να Μεγιστοποιήσετε τα Χαρακτηριστικά των Κρημ Κέικ

11/03/2016

Νέος τρόπος για γρήγορη & εύκολη παρασκευή mini κουραμπιέδων

Πώς θα ανεβάσετε τη διάθεση των πελατών σας μέσα από τα προϊόντα που προσφέρετε

Πώς θα πετύχετε μία λεία & ομοιόμορφη επιφάνεια στη Βασιλόπιτα

Για να μην Κολλάει η Καραμέλα στη Συσκευασία

Χαρίστε πλούσια γεύση & δυνατό, ακαταμάχητο άρωμα στους κουραμπιέδες, τα σιροπιαστά & τα τσουρέκια

Πώς να φτιάξετε το τέλειο γκανάζ σοκολάτας

Αυθεντική παραδοσιακή βασιλόπιτα με πλούσια γεύση και αρώματα

Για βελούδινο μους σοκολάτας

Υπέροχες Πασχαλινές Διακοσμήσεις

Κουραμπιέδες που μοσχοβολούν Βούτυρο!

Αρωματικό πασχαλινό τσουρέκι με μαστίχα και μαχλέπι

Το στρώσιμο της σοκολάτας

Καταναλωτικό Ενδιαφέρον για Γλυκά Φούρνου

ΚΕΙΚ- ΓΛΥΚΟ

Νέος τρόπος για γρήγορη & εύκολη παρασκευή mini κουραμπιέδων

Γλυκά & Αλμυρά Σνακς με Ζύμη Μπριος

Λειτουργικά Ψωμιά & Ψωμιά με Αρχαϊκούς Σπόρους

Τόσο Απλά Λαχταριστά Καθημερινά Γλυκίσματα

Μοντέρνα Κρουασάν από τον MOF Nicolas Boussin

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

2006


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ