A
Decrease font size.
A
Reset font size.
A
Increase font size.
Ελλ
Eng
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ/GDPR
|
SITEMAP
Toggle navigation
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΝΕΑ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
CENTER OF GASTRONOMY
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αρχική
›
Νέα
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2016
Christmas 2016_left SK logo
21/12/2016
Christmas 2016_Προεδρική 4
Christmas 2016_right 3
Christmas 2016_left 2
Christmas 2016_Προεδρική 3
Christmas 2016_left
15/12/2016 Έκδοση Φορολογικού Πιστοποιητικού διαχειριστικής χρήσεως 2015, σύμφωνα με το άρθρο 65Α του ν. 4174/2013
15/12/2016
29/11/2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ α 13 Ν.3340/2005 (29/11/2016)
02/12/2016
01/12/2016 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
01/12/2016
VITAL BROT ΑΡΙΣΤΕΡΑ
31/10/2016
Χαρίστε πλούσια γεύση & δυνατό, ακαταμάχητο άρωμα στους κουραμπιέδες, τα σιροπιαστά & τα τσουρέκια
VITAL ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ
30/10/2016
Τα Κριτσίνια μπαίνουν σε κάθε σπίτι!
29/10/2016
Τεύχος 12
09/09/2016
Komplet ProBody 100
Πώς θα αναδείξετε τη γεύση των φρούτων σε παγωτά & τούρτες
08/09/2016
Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων
lenotre oct-nov
Σημαντικά οφέλη από τη διατροφή χαμηλών υδατανθράκων
07/09/2016
01/06/2016 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ α 13 Ν.3340/2005 (01/06/2016)
18/07/2016
15/7/2016 Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας του Ν.3556/2007
15/07/2016
08/06/2016 Μετοχικό Κεφάλαιο
12/07/2016
30/06/2016 ANNOUNCEMENT FOR THE INCREASE AND SIMULTANEOUS REDUCTION OF THE SHARE CAPITAL BY INCREASING AND REDUCING THE NOMINAL VALUE OF THE SHARE
01/07/2016
01/07/2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ
30/06/2016 Απάντηση σε ερωτήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
30/06/2016
01/06/2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
01/06/2016
02/11/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ PHILIPPE DEPAPE
26/05/2016
19/10/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
28/09/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ: ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ & ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
27/09/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ & ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
30/03/2016 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ 2016
09/03/2016 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ
02/03/2016 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
25/05/2016
Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο
23/05/2016
Μεγαλύτερη απόλαυση με Ζεστό Παγωτό που δεν παγώνει το στόμα…
18/05/2016
Αλμυρά σνακς με την παρέα στο σπίτι, στο γραφείο & στο σχολείο
17/05/2016
Σεμινάρια υψηλών προδιαγραφών με την ECOLE LENÔTRE
ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΣΤΑ GROWTH AWARDS 2016
11/05/2016
ΝΕΟ WEBSITE ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ONLINE
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI 1905
DULCE DE LECHE – H Γεύση που Επιλέγει ο Lionel Messi!
mardel logo
10/05/2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
10/05/2016
09/05/2016 Τροποποίηση οικονομικού ημερολογίου έτους 2016
09/05/2016
25/4/2016 Ανακοίνωση σχετικά με το κράτος-μέλος καταγωγής
25/04/2016
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2016
19/04/2016
2016 – ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ν 3556/2007
31/03/2016
24/03/2016 Οικονομικό ημερολόγιο έτους 2016
24/03/2016
Τώρα απίθανες γεύσεις παγωτού μπορούν να απολαμβάνουν όλοι! LACTOSE FREE – VEGAN ΟΚ – GLUTEN FREE
21/03/2016
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
20/03/2016
Τραγανή & Αφράτη Κασερόπιτα με Χειροποίητη Σφολιάτα
12/03/2016
Για άριστη φυλλοποίηση στη χωριάτικη πίτα & όχι μόνο!
Παρασκευή ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟΥ ψωμιού
Πώς θα πετύχω τη σωστή βάση στο παγωτό μου;
Ο καθοριστικός ρόλος του γάλακτος & της κρέμας γάλακτος στο παγωτό.
Μεγαλύτερη απόλαυση με Ζεστό Παγωτό που δεν παγώνει το στόμα…
Πώς θα αναδείξετε τη γεύση των φρούτων σε παγωτά & τούρτες
Πώς θα πετύχετε ένα αφράτο & λαχταριστό παρφέ μηχανής
Πώς να φτιάξετε παγωτό με γεύση Λουκούμι
Γεύσεις ζαχαροπλαστικής, νέα εμπειρία παγωτού!
Πώς να Μεγιστοποιήσετε τα Χαρακτηριστικά των Κρημ Κέικ
11/03/2016
Νέος τρόπος για γρήγορη & εύκολη παρασκευή mini κουραμπιέδων
Πώς θα ανεβάσετε τη διάθεση των πελατών σας μέσα από τα προϊόντα που προσφέρετε
Πώς θα πετύχετε μία λεία & ομοιόμορφη επιφάνεια στη Βασιλόπιτα
Για να μην Κολλάει η Καραμέλα στη Συσκευασία
Χαρίστε πλούσια γεύση & δυνατό, ακαταμάχητο άρωμα στους κουραμπιέδες, τα σιροπιαστά & τα τσουρέκια
Πώς να φτιάξετε το τέλειο γκανάζ σοκολάτας
Αυθεντική παραδοσιακή βασιλόπιτα με πλούσια γεύση και αρώματα
Για βελούδινο μους σοκολάτας
Υπέροχες Πασχαλινές Διακοσμήσεις
Κουραμπιέδες που μοσχοβολούν Βούτυρο!
Αρωματικό πασχαλινό τσουρέκι με μαστίχα και μαχλέπι
Το στρώσιμο της σοκολάτας
Καταναλωτικό Ενδιαφέρον για Γλυκά Φούρνου
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ