Παγωτό χωρίς ζάχαρη
Την τελευταία δεκαετία η αυξημένη γνώση και συνειδητοποίηση των καταναλωτών γύρω από τα συστατικά των τροφίμων, δημιούργησε νέες ανάγκες και τάσεις στην αγορά και άλλαξαν τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Η μείωση της ζάχαρης στα βασικά τρόφιμα και σνακ έχει συγκεντρώσει αρκετούς οπαδούς. Το παγωτό χωρίς ζάχαρη είναι μία τάση που ήρθε όχι μόνο για να μείνει αλλά σημειώνει και σημαντική αύξηση. Αρκετοί καταναλωτές το προτιμούν για διαφορετικούς λόγους καθώς αποτελεί μια εναλλακτική λύση.
Ένα σύγχρονο αρτοζαχαροπλαστείο πρέπει να καλύπτει τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες του πελατολογίου του. Το κύριο μέλημα των παρασκευαστών παγωτού είναι να καλύψουν την αυξανόμενη ζήτηση αλλά παραλλήλα να διατηρήσουν τα χαρακτηριστικά του γευστικού παγωτού.
Το παγωτό Nevia της FABBRI 1905, θα λύσει τα χέρια στους ζαχαροπλάστες που θέλουν να εντάξουν στην γκάμα τους το παγωτό χωρίς ζάχαρη.