Αρχική › Tips › Παγωτό › Παγωτό με πλούσια γεύση και υφή
Παγωτό με πλούσια γεύση και υφή

Το μυστικό για ένα απολαυστικό παγωτό με κρεμώδη υφή, εξαιρετικό κράτημα, μοναδική εμφάνιση & γεύση, βρίσκεται στο πηκτικό. Το πηκτικό λειτουργεί ως ομογενοποιητής, σταθεροποιητής, γαλακτωματοποιητής, διογκωτικό και προσφέρει στο παγωτό μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, καλύτερη υφή και δομή, εξαιρετικό κράτημα, ιδανική διόγκωση καθώς συγκρατεί τον αέρα, ενώνει τα λιπαρά με τα υγρά στοιχεία και δημιουργεί μικροκρυστάλλους. Επιλέξτε το κατάλληλο πηκτικό από την ολοκληρωμένη σειρά της FABBRI 1905 για τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο.