Αρχική › Tips › Αρτοποϊία › Παρασκευή ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟΥ ψωμιού
Παρασκευή ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟΥ ψωμιού

Για τη σωστή παρασκευή ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟΥ ψωμιού, χρειάζεται κρύα ζύμη με ελάχιστη μαγιά, η οποία θα πρέπει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον 3 ώρες ή να μείνει στο ψυγείο για μία νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνετε βέλτιστα χαρακτηριστικά στο ψωμί. Αποκτά πιο έντονο άρωμα, πιο μεστή γεύση, ψίχα με ανοιχτή δομή και τραγανή κόρα με χρώμα ξυλόφουρνου.