Πώς μπορώ να εξασφαλίσω ότι το αρτοσκεύασμά μου θα έχει τον επιθυμητό όγκο, μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς να θρυμματίζεται και θα είναι εύκολο στη ζύμωση;

Χρησιμοποιώντας τα Φυσικά προζύμια BÖCKER έναντι των μη φυσικών και άλλου τύπου προϊόντων, πέρα από απίθανα αρώματα και υπέροχη γεύση, διασφαλίζετε τα παρακάτω:
• Επιθυμητό όγκο → Εμφάνιση προϊόντος
• Μεγάλη διάρκεια ζωής → Οικονομία
• Δεν θρυμματίζεται → Ποιότητα προϊόντος
• Ομογενοποίηση ζύμης → Εξοικονόμηση χρόνου εργασίας & Εμφάνιση προϊόντος
Τα Φυσικά προζύμια BÖCKER έχουν δημιουργηθεί μετά από μακροχρόνιες εργαστηριακές έρευνες που ξεκινούν από το 1910 και μελέτες επάνω σε starters με επίλεκτα βακτήρια γαλακτικών οξέων ώστε να παρέχουν κάθε φορά τα ίδια παραπάνω επιθυμητά χαρακτηριστικά. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουν σταθερή ποιότητα και σίγουρη επιτυχία στον επαγγελματία.