Πώς να φτιάξετε το τέλειο γκανάζ σοκολάτας

Συνταγή
500 γρ. Κρέμα Γάλακτος Excellence 35,1% Elle&Vire
300 γρ. Ζάχαρη
200 γρ. Decorgel Ουδέτερο DAWN
350 γρ. Σοκολάτα Κουβερτούρα CEMOI 64%
Ζεσταίνουμε στους 80°C την κρέμα γάλακτος, το ζελέ, τη ζάχαρη και προσθέτουμε τη μαλακωμένη σοκολάτα κουβερτούρα CEMOI 64%. Ομογενοποιούμε. Για να κάνετε τέλεια ομογενοποίηση, σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε πάντα ράβδο μπλέντερ με ίσιο μαχαίρι. Το γκανάζ αυτό είναι τέλειο για επικάλυψη τούρτας και πάστας, για περιβάλλον ψυγείου και κατάψυξης, και διατηρεί την γυαλάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι, θα φτιάξετε την τέλεια σοκολατένια κρέμα για τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας.