Για πρώτη φορά στον κλάδο πραγματοποιήθηκε στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 11/10 δωρεάν σεμινάριο στους αρτοποιούς του κλάδου από τον Κλινικό Διαιτολόγο κ. Γιάννη Χρύσου σχετικά με τα οφέλη των Λειτουργικών Ψωμιών. Οι παρευρισκόμενοι έλυσαν κάθε απορία και αποκόμισαν τις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν: Πιστότητα Πελατών, Αύξηση Πωλήσεων & Προσέλκυση Νέων Ομάδων Πελατών στα καταστήματά τους. Σε όλους παραδόθηκε ενημερωτικό έντυπο καθώς και οι σημειώσεις της ομιλίας του διαιτολόγου, στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να επικοινωνήσουν το όσα έμαθαν στους πελάτες τους.