Αρχική › Recipes › Στην κορυφή των trends – η ποιότητα

Στην κορυφή των trends – η ποιότητα


Αναρωτιέστε ποιο είναι το βασικότερο trend στα παγωτά φέτος;

Στην κορυφή κάθε λίστας και κάθε νέας γεύσης κυριαρχεί… η Ποιότητα.

Η εταιρεία FABBRI αποτελεί πρεσβευτή της Ιταλικής αριστείας και δεσμεύεται να παρέχει μόνο υψηλής Ποιότητας προϊόντα για τους πελάτες της παγκοσμίως. Η ηγετική θέση που καταλαμβάνει στον τομέα της είναι αναμφίβολα το αποτέλεσμα ενός αιώνα εξέλιξης, σε συνδυασμό πάντοτε με την έρευνα για καινοτομία και την ανάπτυξη προϊόντων προστιθέμενης αξίας, δημιουργώντας τις τάσεις στην αγορά. Τα προϊόντα FABBRI διακρίνονται για τις πρωτότυπες συνταγές τους, την αξεπέραστη ποιότητά τους και την τεράστια ποικιλία τους, αποτελώντας την ιδανική βάση για λαχταριστά παγωτά και υπέροχα γλυκά. Όλα τα προϊόντα της FABBRI έχουν πιστοποίηση ποιότητας UNI EN ISO 9001: 2008, πιστοποίηση ασφάλειας BRC (British Retail Consortium) & IFS (International Food Standard).

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ εξασφαλίζει αποκλειστικά τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της κορυφαίας Fabbri και σας προσφέρει όλα τα μυστικά του τέλειου παγωτού!

Σας περιμένουμε στην Αρτόζα για να ανακαλύψετε από κοντά όλα τα νέα λανσαρίσματα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 που εντάσσονται στα νέα ευφάνταστα concepts γεύσεων και συνταγών, με προϊόντα της FABBRI: «Dolci Del Mondo», «Fruitopia» και «Nevia».

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις νέες, δροσιστικές γεύσεις και τα trends που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος!