Αρχική › Νέα Το φαγητό συνοδεύει τις ιδιαίτερες στιγμές μας!

Το φαγητό συνοδεύει τις ιδιαίτερες στιγμές μας!

Το φαγητό συνοδεύει τις ιδιαίτερες στιγμές μας!

Bakels: Trends impacting bakery 2024

Οι καταναλωτές κερδίζουν ικανοποίηση από μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που διαφέρουν ανάλογα με το εισόδημα και τη γεωγραφία. Ως κοινός παρονομαστής στις δραστηριότητες αυτές όμως παραμένουν οι στενές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, κατατάσσοντας τις σχέσεις στην κορυφή της λίστας των πηγών ευχαρίστησης και ανταμοιβής, σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσαν, τους τελευταίους 12 μήνες, στην έρευνα της Innova για το Consumer Trends 2023, την οποία αναλύει περαιτέρω η Bakels.

Ο παράγοντας  “χρόνος για τον εαυτό μου” έρχεται δεύτερος σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, από 18-24 ετών έως άνω των 55 ετών¹.
Οι γλυκές λιχουδιές και τα υπόλοιπα αρτοσκευάσματα βρίσκονται στην καρδιά των στιγμών που οι καταναλωτές θεωρούν ξεχωριστές και συμβάλλουν στη δημιουργία ευχάριστου κλίματος, συζητήσεων και ξεχωριστών απολαυστικών στιγμών.

Εμπιστευτείτε τα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και εξασφαλίστε πως οι πελάτες σας θα απολαύσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους μοναδικά γευστικές δημιουργίες που ξεχωρίζουν!

Πηγή: https://www.bakels.com/insights/trends-impacting-bakery-in-2024/
Παραπομπή 1: Innova Consumer Trends 2023: Balancing Priorities report


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ