Αρχική › Tips › Σφολιάτα › Τραγανή & Αφράτη Κασερόπιτα με Χειροποίητη Σφολιάτα
Τραγανή & Αφράτη Κασερόπιτα με Χειροποίητη Σφολιάτα

Για τραγανή και αφράτη χειροποίητη σφολιάτα, που δένει άψογα με τη γεύση του κασεριού, μπορείτε να συνδυάσετε μαργαρίνη Rulle Yellow DRAGSBAEK με βούτυρο Fermente BEURALIA και μικρή ποσότητα φυτικού λίπους Super Fat ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Αναμειγνύετε τα λιπαρά με το αλεύρι σε θερμοκρασία 18-20οC. Στη συνέχεια προσθέτετε το νερό όπου έχετε διαλύσει το αλάτι και ζυμώνετε στον κάδο του μίξερ με τον γάντζο. Είναι σημαντικό να παραμείνουν μέσα στη ζύμη μικρά κομματάκια μαργαρίνης 3-4 χιλ. προκειμένου να πετύχετε την επιθυμητή διόγκωση στο τελικό προϊόν.