Αρχική › Recipes › Φυσικές γεύσεις στο παγωτό

Φυσικές γεύσεις στο παγωτό


1317

H μεγαλύτερη ίσως τάση της τελευταίας δεκαετίας, η οποία συνεχίζει να αναπτύσσεται, είναι αυτή του υγιεινού τρόπου ζωής.

Οι καταναλωτές πλέον δίνουν μεγάλη σημασία στο «Εὖ Ζῆν» και στρέφονται σε μια πιο ισορροπημένη διατροφή. To διατροφικό αυτό ρεύμα είναι κυρίαρχο και στο παγωτό, καθώς δημιουργούνται προϊόντα και γεύσεις που καλύπτουν τις παραπάνω ανάγκες. Παράλληλα αναδεικνύεται η απαίτηση για μη χρήση τεχνητών χρωστικών και αρωματικών ουσιών. Αντίθετα οι καταναλωτές αναζητούν όλο και περισσότερο φυσικές γεύσεις, αυτούσιες, αυθεντικές και συστατικά που έχουν φυσική προέλευση & ευεργετικές ιδιότητες όπως για παράδειγμα η αλόη, το αβοκάντο, η μαστίχα κ.ά.

H FABBRI 1905 δημιούργησε τη σειρά «FREE FROM» και για τη φετινή σεζόν σας προτείνει να δοκιμάσετε τα Simplé Αβοκάντο & Simplé Αλόη, που χαρίζουν στα παγωτά σας φρεσκάδα και δροσιά καλοκαιριού! Ιδανικά για παγωτό, soft gelato, semifreddo & γρανίτα.