Ο ταλαντούχος και αγαπημένος Chef Patissier Philippe Depape από τη DAWN, ξετρέλανε και πάλι τους φανατικούς οπαδούς του με τις γευστικές και τολμηρές Χριστουγεννιάτικες συνταγές του στις 1 & 2 /11, στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY και στις 15 & 16 /11 στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY, τα οποία κατακλύστηκαν από κόσμο που ήρθε να δει τις εξελίξεις στην υψηλή Γαλλική ζαχαροπλαστική. Με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της DAWN παρασκεύασε εντυπωσιακούς κορμούς, πρωτότυπες τούρτες και ευφάνταστες τάρτες με τεχνικές εμπνευσμένες από το δικό του δημιουργικό και πολύχρωμο σύμπαν. Παρουσίασε νέες τεχνικές για τη δημιουργία εντυπωσιακών γλάσσων με το Τζέλυ Belnap Φυσικό και τα Decorgel Φυσικό & Glamour. Επίσης, παρασκεύασε λαχταριστά φρουτένια Κουλί και Κρεμέ με τα Φρούτα σε Ζελέ Delifruit, τα οποία συνδύασε με απίθανες Μους με τις Σοκολάτες San Felipe 58% & 64% και τη Λευκή Σοκολάτα Maracaibo. Οι νέες ιδέες, οι συνδυασμοί γεύσεων και το μοντέρνο στυλ διακόσμησης που προτείνει θα ξεχωρίσουν και πάλι δημιουργώντας τη νέα τάση στην αγορά.