Tα CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η διεθνώς βραβευμένη γαλλική σχολή γαστρονομίας ECOLE LENÔTRE διοργανώνουν 2 εξαιρετικά σεμινάρια ζαχαροπλαστικής με θέμα «Η τέχνη της σοκολάτας». Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα 1 – 4 Οκτωβρίου 2013 και στη Θεσσαλονίκη 8 – 11 Οκτωβρίου αντίστοιχα. Ο καταξιωμένος MOF Christophe Rhedon θα μοιραστεί μαζί σας τα “Μυστικά της Σοκολάτας”, τις νέες τάσεις, τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές επεξεργασίας της. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ποικιλία από λαχταριστά και πολύ ιδιαίτερα σοκολατάκια καθώς και ευφάνταστες γαλλικές δημιουργίες ζαχαροπλαστικής με βάση τη σοκολάτα (τούρτες, μακαρόν, μους, moelleux κ.α.).