Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στις 2 & 3 Μαρτίου πραγματοποίησε στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY επίδειξη με Νέα Ψωμιά και Γλυκά Φούρνου. Παρουσιάστηκαν συνταγές μεγάλης γκάμας ψωμιών όπως: Τύπου San Francisco, Ζυμωτό Προζυμένιο Ολικής, Ζυμωτό Προζυμένιο κ.α. με τα διάφορα νέα προζύμια της BÖCKER, τα λειτουργικά ψωμιά ΑΡΤΟΣ Chia της KOMPLET & Πολύσπορο Αρτοσκεύασμα Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείτκτη της BAKELS, καθώς και νέες ιδέες για bagels, κριτσίνια και αλμυρά σνάκς. Στα γλυκά φούρνου εκτός από τα Brioche με Βrioche 50 της KOMPLET, τα Crème Cakes και τα διάφορα Cookies της Dawn Foods, ξεχώρισαν τα Brownies με την απίθανη νέα κρέμα Millionaires Caramel της BAKELS. Οι επαγγελματίες που παρακολούθησαν τις επιδείξεις αποκόμισαν πολλές νέες ιδέες για να εμπλουτίσουν την γκάμα τους και να προσελκύσουν νέες κατηγορίες πελατών.