Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας02/07/2010 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

02/07/2010

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ-ΣΤΑ-ΓΛΥΚΑ-ΚΑΙ-ΑΛΜΥΡΑ-ΦΟΥΡΝΟΥ-news

H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την κορυφαία γαλλική εταιρεία παραγωγής βουτύρων BEURALIA πραγματοποίησε στις 29, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου τρία εξαιρετικά ενδιαφέροντα εργαστήρια στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων, το οποίο επιμελήθηκε ο Chef της γαλλικής εταιρείας κ. Herve Menestrel σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, επικεντρώθηκε πάνω στη Γαλλική Ζαχαροπλαστική καθώς και στις νέες τάσεις που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να δουλέψουν στην πράξη πολλές ιδιαίτερες και άκρως γευστικές συνταγές βασισμένες στα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα της εταιρείας: Fermente, Croissant, Feuilletage Βούτυρο Βρετάνης 82%, Crème Beurre, Βούτυρο Γάλακτος Λιωμένο 99,8% και Pate Levee. Μερικές από τις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν είναι Γαλλικά Κρουασάν, Γλυκιές Ζύμες, Μπριος, Μιλφέιγ, Αλμυρά Σνακ καθώς και πολλές εφαρμογές της Σφολιάτας.

Στόχος των εργαστηρίων αυτών ήταν να μεταδώσουν στους επαγγελματίες τεχνογνωσία, εξειδίκευση, δημιουργικότητα και να διευκολύνουν την καθημερινή τους παραγωγή με τη χρήση των εξαιρετικών πρώτων υλών που προσφέρει η εταιρεία, για την επίτευξη άριστου τελικού αποτελέσματος.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ