Eπιδείξεις με θέμα τη Σοκολάτα πραγματοποιήθηκαν τον Οκτώβριο στα CENTER OF GASTRONOMY σε Αθήνα (3-4 Οκτωβρίου) και Θεσσαλονίκη (10-11 Οκτωβρίου). O Γάλλος Σεφ Franck Beuzeval, Τεχνικός Σύμβουλος της CÉMOI και το Τεχνικό Τμήμα Ζαχαροπλαστικής της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ μύησαν τους συμμετέχοντες στον απολαυστικό κόσμο της σοκολάτας με οδηγό την εξαιρετικής ποιότητας ευρεία γκάμα προϊόντων CÉMOI. Η πληθώρα των σοκολατένιων συνταγών που παρουσιάστηκαν ενθουσίασαν το ευρύ κοινό των επαγγελματιών που παρακολούθησε τις επιδείξεις.