Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας05/03/2014 ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ FABBRI & THN ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

05/03/2014

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ FABBRI & THN ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

OI-TASEIS-STO-PAGOTO-2014-APO-TIN-FABBRI-THN-STELIOS-KANAKIS-AVEE-news

Τα Center of Gastronomy της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την κορυφαία Ιταλική εταιρία παγωτού FABBRI, παρουσίασαν και φέτος τις νέες τάσεις στο παγωτό και στο ζεστό παγωτό, 5 – 6 Μαρτίου στην Αθήνα και 12 – 13 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Η Ιταλίδα τεχνικός κα. Sylvia Gaetta και το τεχνικό τμήμα ζαχαροπλαστικής της εταιρείας παρουσίασαν εξαιρετικές γεύσεις και προτάσεις για το 2014: Η σειρά των VARIEGATO NUTTY εμπλουτίστηκε με τα NUTTY NERO (βαριεγκάτο με μπισκότο τύπου «Oreo»), NUTTY CEREALS (βαριεγκάτο με πραλίνα φουντουκιού και δημητριακά), NUTTY WHITE CEREALS (βαριεγκάτο με γεύση λευκή σοκολάτα και δημητριακά) και NUTTY CHOCOBIANCO (βαριεγκάτο λευκή σοκολάτα). Νέα απόλαυση στα βαριεγκάτο αποτελεί και το SALTED BUTTER CARAMEL (βαριεγκάτο με αλατισμένη καραμέλα βουτύρου), ενώ στα παγωτά σε σκόνη θα βρούμε το ολοκαίνουργιο SIMPLÉ LIMONE S.D.L. καθώς και τη νέα λαχταριστή γεύση DELIPASTE PISTACHIO FINE. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η προσέλευση των επαγγελματιών στις επιδείξεις των Center of Gastronomy ήταν εντυπωσιακή. Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν και ενθουσιάστηκαν τόσο με τις νέες όσο και με τις κλασικές και αγαπημένες γεύσεις της FABBRI.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ