Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε επιδείξεις στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY στις 6 & 5 Νοεμβρίου, και στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY, στις 19 & 20 Νοεμβρίου, όπου παρουσιάστηκαν συνταγές σύγχρονης αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής φούρνου. Το τεχνικό τμήμα της Eαιρείας ετοίμασε προϊόντα με Αυθεντικές Αμερικάνικες Συνταγές από την DAWN FOODS, ψωμιά, σνάκς και γλυκά φούρνου με πρώτες ύλες από την KOMPLET, αρτοσκεύασμα και σνακς με το μείγμα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη από την BAKELS και διάφορα παραδοσιακά ψωμιά με πλούσια γεύση και υπέροχα αρώματα με προζύμια από την BÖCKER, τα οποία εξέθεσε στις βιτρίνες του χώρου υποδοχής έξω από τα CENTERS OF GASTRONOMY για να δουν και να δοκιμάσουν οι επισκέπτες.
ΟΙ επαγγελματίες που παρακολούθησαν τις επιδείξεις, εκτός του ότι αποκόμισαν πολλές συμβουλές που θα τους βοηθήσουν να αναδείξουν τις δημιουργίες τους, δήλωσαν ότι πήραν πολλές ιδέες για το πώς να προσελκύσουν νέους πελάτες με μία ποιοτική αλλά και ξεχωριστή γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό με προωθητικές ενέργειες μέσα στα καταστήματά τους.
Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ εκτός από διαρκή τεχνική υποστήριξη, με συνταγές και εξατομικευμένες συμβουλές, παρέχει και διαφημιστική βοήθεια στους πελάτες της, με προωθήσεις μέσα στα καταστήματά τους, με αφίσες και γευστικές δοκιμές με stand, οι οποίες διεξάγονται από δικό της τεχνικό όπου σε συνεργασία με πωλητή ψήνουν τα προϊόντα και διανέμουν δωρεάν δείγματα στους πελάτες των καταστημάτων μαζί με καταναλωτικά φυλλάδια προωθώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και οφέλη τους.