Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας06/11/2018 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ECOLE LENÔTRE – ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018

06/11/2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ECOLE LENÔTRE – ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018

O διάσημος pastry chef Frédéric Bourse της κορυφαίας γαλλικής σχολής ÉCOLE LENÔTRE παρουσίασε δυο ανεπανάληπτα σεμινάρια με υπέροχες Χριστουγεννιάτικες συνταγές με βάση τη Σοκολάτα. Τα τετραήμερα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν τον Νοέμβριο στα CENTER OF GASTRONOMY της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, συγκεκριμένα στην Αθήνα (6 – 9 Νοεμβρίου) και στη Θεσσαλονίκη (13 – 16 Νοεμβρίου). Ο διεθνούς φήμης Chef εργάστηκε μαζί με τους συμμετέχοντες και δίδαξε τεχνικές και εφαρμογές, εμπνευσμένος από τις διεθνείς τάσεις της αγοράς αλλά και το πνεύμα των Γιορτών. Το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε πρωτότυπες δημιουργίες με ευφάνταστους συνδυασμούς γεύσεων και εντυπωσιακή γιορτινή διακόσμηση. Όπως πάντα κατά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, απονεμήθηκε στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη σφραγίδα της ÉCOLE LENÔTRE.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ