Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας07/03/2018 ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ FABBRI ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ

07/03/2018

ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ FABBRI ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ

30-31.3.16

Εντυπωσίασαν οι επιδείξεις παγωτού που πραγματοποίησε τον Μάρτιο η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ στα ATHENS & THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY, σε συνεργασία με τον τεχνικό της FABBRI κ. Franco Τoso, καθώς και στο κέντρο επιδείξεων της ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε. στην Κρήτη, σε συνεργασία με την τεχνικό της FABBRI, κ. Rosa Pinasco. Οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και εφαρμογές σε παγωτό και ζαχαροπλαστική. Έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία μιας ισορροπημένης βάσης με Nevepann 50C, αφού αναδείχθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της που την καθιστούν μοναδικό εργαλείο για τον σύγχρονο επαγγελματία. Επίσης, παρουσιάστηκε η χρήση σε ζεστό παγωτό και προσφέρθηκαν για δοκιμή οι νέες γεύσεις της FABBRI 1905 σε μοναδικούς συνδυασμούς: Nevia (παγωτό με Stevia), New York Cheesecake, Simplé Blonde Chocolate, Delipaste Τριαντάφυλλο και Variegato Δαμάσκηνο με κομμάτια.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ