Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας07/03/2012 Η ΜΟΔΑ TOY 2012 ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI &ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

07/03/2012

Η ΜΟΔΑ TOY 2012 ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI &ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Συνεπής, όπως κάθε χρόνο, στο ραντεβού της με τους επαγγελματίες, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την κορυφαία ιταλική εταιρεία α’ υλών παγωτού και ζαχαροπλαστικής FABBRI, διοργάνωσε συναρπαστικές επιδείξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα «Παγωτό και Ζεστό παγωτό – Οι νέες τάσεις για το 2012», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν 29/2 και 1/3 στο Athens Center of Gastronomy και 6 – 8/3 στο Thessaloniki Center of Gastronomy αντίστοιχα.

Επίσημη προσκεκλημένη της εταιρίας, ήταν η τεχνική σύμβουλος της FABBRI κα. Silvia Gaetta, η οποία επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων αυτών, βραβεύτηκε από τον ίδιο τον κο. Κανάκη για τη συμβολή της στην προώθηση των προϊόντων του οίκου καθώς και για την πολυετή και άριστη συνεργασία με την ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. Το πλούσιο πρόγραμμα των επιδείξεων ήταν προϊόν συνεργασίας της κας. Gaetta με το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, αποτελούμενο από τους κ.κ. Γ. Κόστιουτσουκ, Δ. Δημόπουλο και Κ. Παπαπαναγιώτου, ενώ την παρουσίαση του προγράμματος ανέλαβε, όπως πάντα, ο υπεύθυνος του Athens Center of Gastronomy, κ. Ν. Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάστηκαν πολλές πρωτότυπες απολαυστικές γεύσεις καθώς και νέοι συνδυασμοί γεύσεων παγωτού FABBRI, οι οποίοι σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν στην ελληνική αγορά και αυτή τη σεζόν: αυθεντική ιταλική γεύση BASE RICOTTA, απολαυστικό ΜΑΝΓΚΟ με VARIEGATO ΜΑΝΓΚΟ, παιδικό Simplé ΡΟΖ COTTON CANDY (μαλλί της γριάς) διακοσμημένο με πολύχρωμα ζαχαρωτά αστεράκια, δροσερό YOGHURT LIGHT για παγωτό μηχανής, πλούσιο DELIPASTE ΒΑΝΙΛΙΑ Bourbon καθώς και λαχταριστά VARIEGATO Νοτσιόλα – Κακάο και Σοκολάτα Fendente (μαύρη σοκολάτα).

Στους νέους συνδυασμούς γεύσεων, την παράσταση έκλεψαν το παγωτό ΣΟΚΟΛΑΤΑ MUFFIN AMARENA, το BASE RICOTTA με VARIEGATO MOU, το FIOR DI LATTE, το παγωτό ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ με MARACAIBO FRUIBEL, VARIEGATO ΣΟΚΟΛΑΤΑ FONDENTE & Cranberries, το παγωτό OVETTO ALA GRECA, το παγωτό γιαούρτι με VARIEGATO AMARENA, το EXOTIC TIRAMISU, το GLADIATOR’S CREAM και το απολαυστικό παγωτό CREMINO με DELIPASTE Nociolla Prali και VARIEGATO Nocciola – Κακάο.

Τέλος, τις εντυπώσεις κέρδισε η επαναστατική και εξαιρετικά δημοφιλής ιδέα για «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» που έχει λανσάρει το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ με νέες ιδέες όπως Cheese Cake, Προφιτερόλ, Τούρτες και πολλά παγωτίνια: Μπισκότο, Σοκολάτα, Βανίλια και MACARON. Το «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» εκτός του ότι σερβίρεται και τρώγεται απευθείας από την κατάψυξη δίνει επίσης τη δυνατότητα στον επαγγελματία να πουλά παγωτό και παγωμένα γλυκίσματα χειμώνα – καλοκαίρι!

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία πάντα με τη FABBRI, εγγυάται στους επαγγελματίες νέες συγκινήσεις και ατελείωτες στιγμές απόλαυσης και το 2012.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ