ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου08/01/2004 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

08/01/2004 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Ως τον αντιπρόσωπο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο στη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών, βράβευσε η βελγική εταιρεία FRUIBEL- UNIFINE DOHLER, ηγέτιδα στα φρούτα και τους ζελέδες ζαχαροπλαστικής και κάτοχος μιας από τις υψηλότερες θέσεις στις πωλήσεις κουβερτούρας, την εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, επιβεβαιώνοντας την πολυετή καρποφόρα και δυναμική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών. Η αποκλειστική συνεργασία της εταιρείας ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ με την FRUIBEL, που ξεκίνησε το 1989 και ανανεώθηκε το 1999 για 20 ακόμα χρόνια, είχε ως αποτέλεσμα την διάδοση και ευρεία εξάπλωση των προϊόντων FRUIBEL στην Ελλάδα, καθώς και την δημιουργία νέων, απόλυτα προσαρμοσμένων στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς. Τα προϊόντα FRUIBEL εξάγονται σε 65 χώρες σε όλο τον κόσμο και κατέχουν σήμερα την 1η θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων επαγγελματιών.

Το τιμητικό βραβείο απένειμε ο εμπορικός διευθυντής της βελγικής εταιρείας κ. Ράσια στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Στέλιο Κανάκη, με την ευκαιρία μιας σειράς επιτυχημένων επιδείξεων ζαχαροπλαστικής τέχνης με προϊόντα FRUIBEL- SUCREA, που πραγματοποιήθηκαν στο νεοσύστατο κέντρο τεχνικής εκπαίδευσης και εφαρμογών της εταιρείας, ATHENS CENTER OF GASTRONOMY, από τον Γάλλο τεχνικό της FRUIBEL κ. Philippe Depape.

Η εταιρεία FRUIBEL ιδρύθηκε το 1988 και ξεκίνησε αρχικά ως εργοστάσιο παραγωγής παρασκευασμάτων φρούτου, ζελέδων και άλλων πρώτων υλών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Πολύ γρήγορα η επιχείρηση μεταφέρθηκε στη βιομηχανική περιοχή Manage και εξαπλώθηκε χάρη στην προτεραιότητα που δόθηκε στον τομέα των εξαγωγών με τη δημιουργία ενός διεθνούς, καλά οργανωμένου, δικτύου διανομέων σε περισσότερες από 60 χώρες του κόσμου, δραστηριότητα για την οποία η εταιρεία τιμήθηκε με το βραβείο εξαγωγών του Βελγίου το 1995 και το 2000. Σύντομα, η FRUIBEL πιστοποιήθηκε με σύστημα ISO 9001 και λίγο αργότερα με HACCP. Το μεγάλο όμως βήμα έγινε με την απόφαση της εταιρείας να επενδύσει μεγάλα ποσά προκειμένου να συμπεριλάβει στη γκάμα προϊόντων της τη βασίλισσα των προϊόντων ζαχαροπλαστικής: τη σοκολάτα. Το εντυπωσιακό λανσάρισμα της κουβερτούρας FRUIBEL συμπίπτει με την επέκταση της νέας υπερσύγχρονης μονάδας εργαστασίου στο Manage το 1999. Τον επόμενο χρόνο, η εταιρεία ανοίγει 4 νέα γραφεία πωλήσεων στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Αγγλία. Το 2001 αποδεικνύεται όμως ως η καθοριστική χρονιά για την FRUIBEL, όταν η εταιρεία συγχωνεύεται με το μεγάλο ολλανδικό group UNIFINE DOHLER που επενδύει τόσο σε κτιριακές εγκαταστάσεις (το σημερινό εργοστάσιο της FRUIBEL έχει έκταση 20000 m2) όσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό και σε νέες γραμμές παραγωγής προϊόντων. Η FRUIBEL γίνεται έτσι μέλος μιας πολυεθνικής εταιρείας με κύρια φιλοσοφία την παροχή μιας ευρείας και ολοκληρωμένης γκάμας προϊόντων μοναδικής ποιότητας για τη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία, το παγωτό και το food service.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ