Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας08/10/2010 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ UNIFINE FOOD & BAKE INGREDIENTS

08/10/2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ & ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ UNIFINE FOOD & BAKE INGREDIENTS

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι χριστουγεννιάτικες επιδείξεις και τα εργαστήρια που διοργάνωσε η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Unifine Food & Bake Ingredients και το διάσημο chef Philippe Depape. Τα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής πραγματοποιήθηκαν στις 5 & 7 Οκτωβρίου 2010 στο Athens Center of Gastronomy και στις 12 & 14 Οκτωβρίου 2010 στο Thessaloniki Center of Gastronomy, ενώ οι επιδείξεις στις 6 Οκτωβρίου και στις 13 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Ο διεθνούς φήμης τεχνικός σύμβουλος της FRUIBEL και το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους τις πολύτιμες αξίες στις οποίες στηρίζεται η εταιρεία UNIFINE, δηλαδή τη δημιουργικότητα, την πρωτοπορία και την τεχνογνωσία. Έτσι, η νέα συλλογή συνταγών “CHRISTMAS COLLECTION 2010” που παρουσιάστηκε ήταν για ακόμη μία φορά εξαιρετική και ενθουσίασε τους συμμετέχοντες με τις πρωτότυπες ιδέες και τις μοναδικές διακοσμητικές εμπνεύσεις της. Όπως ήταν φυσικό, όλες οι συνταγές της collection βασίστηκαν στα μοναδικής ποιότητας προϊόντα της UNIFINE, από τις γκάμες FRUIBEL και SUCREA: τις σοκολάτες San Felipe (υγείας), Maracaibo (γάλακτος) και Cabo Blanco (λευκή), την εξαιρετική σειρά φρούτων σε ζελέ Delifruit, το νέο ιριδίζον γλασάζ Decorgel GLAMOUR, τον ζεστό ζελέ BELNAP και τον κρύο Decorgel Ουδέτερο, τις φαρτσιτούρες και τους καθρέπτες Decorgel καθώς και το απολαυστικό γκανάζ Delicream San Felipe FRUIBEL. Από την γκάμα SUCREA, έμφαση δόθηκε στα μείγματα ζαχαροπλαστικής όπως το Short Crust Mix, στα αρώματα αλλά και στο νέο εντυπωσιακό προϊόν MACARON MIX, ιδανικό για αυθεντικά, λαχταριστά γαλλικά μακαρόν εύκολα και γρήγορα.
Οι γευστικές δοκιμές που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν στους παρευρισκόμενοι ότι χάρη στα προϊόντα της UNIFINE, οι εκπληκτικές δημιουργίες του κου. Depape, είχαν εκτός από τέλεια εμφάνιση και εξαιρετικό γευστικό τελικό αποτέλεσμα.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ