ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου08/12/2009 ΧΡΥΣΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ALMA LIBRE

08/12/2009 ΧΡΥΣΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ALMA LIBRE

ΧΡΥΣΕΣ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΓΙΑ-ΤΗΝ-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-ΚΑΙ-ΤΗΝ-ALMA-LIBRE-news

Τρεις ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν η εταιρεία ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και ο αποκλειστικός της αντιπρόσωπος στη Βουλγαρία, η εταιρεία ALMA LIBRE, στη διεθνή έκθεση αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής BULPEK που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η ALMA LIBRE βραβεύτηκαν με το Χρυσό Μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα “Αυθεντικό Τελικό Προϊόν” για την τούρτα MEDITERANEE από τη σειρά Deluxe Line φτιαγμένη με Nappage Amarena, μία δημιουργία του Γ. Κόστιουτσουκ, προϊστάμενου του τεχνικού τμήματος της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. Το βραβείο στην κατηγορία αυτή απένειμε η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Ομοσπονδίας Αρτοποιών κα. M. Kukusheva.

Παράλληλα, στον τομέα της αρτοποιίας η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και η ALMA LIBRE κατέλαβαν και πάλι την 1η θέση στην κατηγορία “ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ & ΖΥΜΕΣ” σύμφωνα με τη γνώμη της Βουλγαρικής Ένωσης Καταναλωτών για τα αρτοσκευάσματα που διέθεταν στο περίπτερο της ALMA LIBRE, τα οποία ήσαν όλα παρασκευασμένα αφενός μεν από το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και αφετέρου με τις πρώτες ύλες αυτής.

Τέλος, την 1η θέση κατέκτησε η ALMA LIBRE από την INTEREXPO, διοργανώτρια της έκθεσης BULPEK, για την οργάνωση του περιπτέρου της. Με τη συμμετοχή της στην εν λόγω διεθνή έκθεσηη ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ έδωσε την ευκαιρία στους Βούλγαρους επαγγελματίες να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα των δυνατοτήτων που τους προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της καθώς και το δυναμικό της εταιρείας σε επίπεδο τεχνικής αλλά και εφαρμογών.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ