Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας08/12/2010 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

08/12/2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ-ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ-ΑΠΟ-ΤΗΝ-ΣΤΕΛΙΟΣ-ΚΑΝΑΚΗΣ-ΑΒΕΕ-news

Εν όψει της εορταστικής περιόδου, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε στο Athens και το Thessaloniki Center of Gastronomy 1 – 2 Δεκεμβρίου και 16 – 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα, μια σειρά επιδείξεων και εργαστηρίων με εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.
Η ανταπόκριση του κόσμου στην πρωτοβουλία αυτή της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία και το αμείωτο ενδιαφέρον τους για νέες και πρωτότυπες ιδέες.
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα υπέροχο πρόγραμμα, το οποίο παρουσίασε ο υπεύθυνος του Athens Center of Gastronomy κ. Ν. Παπαδόπουλος και επιμελήθηκαν οι έμπειροι τεχνικοί σύμβουλοι ζαχαροπλαστικής της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα οι κκ Γ. Κόστιουτσουκ και Δ. Δημόπουλος (από την τεχνική ομάδα της εταιρείας στην Αθήνα) και ο κ. Τ. Βλάχου (στη Θεσσαλονίκη) εντυπωσίασαν το κοινό με εκπληκτικές εφαρμογές ζαχαροπλαστικής, εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων και βασισμένες στις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες της εταιρείας.
Οι υπέροχοι κορμοί παρασκευασμένοι με Crème Brûlee και Κρέμα Γάλακτος 35% της ELLE & VIRE, κουβερτούρα υγείας San Felipe της FRUIBEL και Variegato Biscotella της SUCREA έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση. Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων τράβηξαν επίσης οι εντυπωσιακές τάρτες και τα cheese cakes σε πρωτότυπους και απολαυστικούς συνδυασμούς γεύσεων, χρωμάτων και υλικών, φτιαγμένα με Whip & Create, Κρέμα Λεμόνι & Κρέμα Τυριού της ELLE & VIRE, μοναδικά φρούτα σε ζελέ της FRUIBEL, βούτυρο Βρετάνης 82% της BEURALIA, ποτά γαστρονομίας GRAND MARNIER και εντυπωσιακές επικαλύψεις με Nappage Amarena της FABBRI και το – άκρως εντυπωσιακό – λαμπυρίζον Decorgel Glamour της FRUIBEL.
Οι επιδείξεις έκλεισαν με γευστική δοκιμή των υπέροχων γλυκισμάτων που ομολογουμένως αποτελούν καταπληκτικές προτάσεις για τη γιορτινή περίοδο και όχι μόνο. Κατά κοινή παραδοχή, οι συνταγές της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές, εξαιρετικά γευστικές και, πολύ σημαντικό, εύκολες στην παραγωγή τους.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ