ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΑνακοινώσεις προς επιτροπή κεφαλαιαγοράς και Χ.Α.Α.09/10/2019 Ανακοίνωση διαγραφής των μετοχών της Α.Ε. <<ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.>> από το Χρηματιστήριο Αθηνών

09/10/2019 Ανακοίνωση διαγραφής των μετοχών της Α.Ε. <<ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.>> από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανακοίνωση διαγραφής των μετοχών της Ανώνυμης Εταιρείας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΤΟΥ» (εφεξής «η Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 08.10.2019 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 17 παρ. 5 του ν. 3371/2005, από την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 οι μετοχές της Εταιρείας αφαιρούνται από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Διοίκηση της Εταιρείας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών για την άψογη συνεργασία τους, καθώς και προς το επενδυτικό κοινό για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλε την Εταιρεία καθόλο το χρονικό διάστημα από την 18η Ιουλίου 2002, ημερομηνία εισαγωγής στο Χρηματιστήριο μέχρι και την 9η Οκτωβρίου 2019, οπότε και εξήλθε από αυτό.

Η Εταιρεία με σεβασμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό θα συνεχίσει να εξελίσσεται , να καινοτομεί και να πρωτοπορεί στον κλάδο της εμπορίας και διάθεσης πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού.

Αχαρνές, 9 Οκτωβρίου 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ