Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας09/03/2016 ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ

09/03/2016

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ FABBRI ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΡΗΤΗ

9-10.3.16

H ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε επιδείξεις Παγωτού, Ζεστού Παγωτού & Παρφέ Μηχανής στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη τις παρακάτω ημερομηνίες: στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 9 & 10 Μαρτίου, στο THESSALONIKI CENTER OF GASTRONOMY στις 15 & 16 Μαρτίου και 13 & 14 Απριλίου, στο κέντρο επιδείξεων της ΚΟΡΩΝΗ Α.Ε. στην Κρήτη στις 16 & 17 Μαρτίου. Στις επιδείξεις στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη παραβρέθηκε και ο κος Franco Toso, τεχνικός σύμβουλος της FABBRI, ο οποίος σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ενημέρωσε τους επαγγελματίες για τις νέες γεύσεις, εφαρμογές και τεχνικές για ποιοτικό παγωτό. Μεγάλη απήχηση είχε η τεχνική για τη δημιουργία διαφορετικών γεύσεων παγωτού παρφέ σε παγωτομηχανή, μία καινοτομία της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ. ΄Άλλες συνταγές που ξεχώρισαν ήταν: Παγωτό Μιλγέϊγ με Delipaste Μιλφέϊγ & Variegato Nutty, Παγωτό Cookies με Delipaste Biscotti, Variegato Amarena & Κροκάντ, Παγωτό Γκοφρέτα με Delipaste Γκοφρέτα & Crockoloso Γκοφρέτα, Παγωτό Banoffee με Delpaste Μπανάνα, Dulce de Leche Pastelero & Variegato Σοκολάτα Fondente, το Ζεστό Παγωτό Μιλφέϊγ και η τούρτα Cheese Amarena. Επίσης, ανταποκρινόμενοι στις ειδικές κατηγορίες καταναλωτών που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη ή στη γλουτένη, αλλά και αυτούς που επιλέγουν τη φιλοσοφία της χορτοφαγίας, παρουσιάστηκε ειδική συνταγή, όπου με τη χρήση του πηκτικού Belpanna 50 CF, κάποιος μπορεί να παρασκευάσει ολόκληρη σειρά από Vegan OK, Lactose Free & Gluten Free γεύσεις. Η τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με τις νέες ιδέες και εφαρμογές που αποκόμισαν οι παρευρισκόμενοι, θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο παγωτό αλλά και το γλυκό το 2016.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ