Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας09/05/2012 ΠΑΓΩΤΟ & ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

09/05/2012

ΠΑΓΩΤΟ & ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ: ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη των επαγγελματιών για νέες, πρωτοποριακές ιδέες, η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ διοργάνωσε για ακόμα μια φορά φέτος διήμερες επιδείξεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ολοκαίνουργιες συνταγές πάνω στο Παγωτό και στο Ζεστό Παγωτό, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Thessaloniki Center of Gastronomy 9 – 10 Μαΐου και στο Athens Center of Gastronomy 23 – 24 Μαΐου αντίστοιχα.
Το πλούσιο πρόγραμμα των επιδείξεων που επιμελήθηκε το τεχνικό τμήμα ζαχαροπλαστικής της εταιρείας, αποτελούμενο από τους κ.κ. Γ. Κόστιουτσουκ, Δ. Δημόπουλο, Κ. Παπαπαναγιώτου και Γ. Αυγέρο, βασίστηκε στις μοναδικές α’ ύλες παγωτού και ζαχαροπλαστικής της Νο. 1 ιταλικής εταιρείας α’ υλών παγωτού και ζαχαροπλαστικής FABBRI.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών παρουσιάστηκαν πολλές νέες παγωμένες απολαύσεις της FABBRI όπως αυθεντική ιταλική γεύση BASE RICOTTA, φρέσκιες γεύσεις SIMPLÉ: ΜΑΝΓΚΟ, ΑΧΛΑΔΙ, ΡΟΖ COTTON CANDY (ροζ μαλλί της γριάς), SAMBUCA MOLINARI, COCCOBELLO καθώς και οι ολοκαίνουργιες γεύσεις DELIPASTE: ΒΑΝΙΛΙΑ Bourbon, AMARETTO, ΛΕΥΚΗ STRACCIATELLA και ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Ταυτόχρονα, λανσαρίστηκε η φετινή μόδα στα παγωτά που ακούει στο όνομα FROZEN YOGHURT, σύμφωνα με την οποία η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ προτείνει την δροσερή γεύση YOGURT LIGHT χωρίς ζάχαρη, για εξαιρετικό παγωτό μηχανής soft. Τέλος, στη σειρά των VARIEGATO ξεχώρισαν τα λαχταριστά Variegato Νοτσιόλα – Κακάο, Variegato Σοκολάτα Fendente (μαύρη σοκολάτα), Variegato Λεμόνι, Variegato Ροδάκινο, Variegato Αχλάδι και Variegato Ανανάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις κέρδισε η επαναστατική και εξαιρετικά δημοφιλής ιδέα για «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» που έχει λανσάρει το τεχνικό τμήμα της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ με νέες εφαρμογές όπως Cheese Cake, Προφιτερόλ Σοκολάτα, Τούρτα Ricotta – Μάνγκο, Ποτήρι Σοκολάτα Fondente, Τούρτα Fragola και Προφιτερόλ Heladero. Το «ΖΕΣΤΟ ΠΑΓΩΤΟ» εκτός του ότι σερβίρεται και τρώγεται απευθείας από την κατάψυξη δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα στον επαγγελματία να προσφέρει παγωτό και παγωμένα γλυκά που δεν παγώνουν το στόμα χειμώνα – καλοκαίρι!


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ