ΑρχικήΕνημέρωση ΕπενδυτώνΔελτία Τύπου09/09/2004 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

09/09/2004 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Η “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” ανακοινώνει πως ξεκινά τις εργασίες για την κατασκευή των νέων ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων και γραφείων στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης, μετά την έκδοση της αναγκαίας με αριθμό 5102/3.9.2004 οικοδομικής άδειας από το αρμόδιο Πολεοδομικό Γραφείο (Δυτικής Θεσσαλονίκης)

Η νέα επένδυση της Εταιρείας εντάσσεται στο σχεδιασμό της διοίκησης για περαιτέρω επέκταση και διείσδυση στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας, μέσω του νέου ως άνω δεύτερου ιδιόκτητου εμπορευματικού κέντρου.

Σημειώνεται ότι το κέντρο αυτό περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας, ψυκτικούς θαλάμους και γραφεία, συνολικού εμβαδού 2.004 τετραγωνικών μέτρων, σε οικόπεδο έκτασης 10.150 τετραγωνικών μέτρων.

Η αξία της επένδυσης προϋπολογίζεται σε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί κυρίως από ίδια κεφάλαια. Ο χρόνος αποπεράτωσης των εργασιών εκτιμάται σε 10-12 μήνες (το καλοκαίρι του 2005).

Η “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο εμπορίας πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού, εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών τον Ιούλιο του 2002. Η πορεία της εταιρείας, τόσο από την ίδρυσή της, όσο και μετά την εισαγωγή της στο Χ.Α., είναι συνεχώς ανοδική. Χαρακτηρίζεται από σταθερό ρυθμό ανάπτυξης των βασικών οικονομικών μεγεθών, πωλήσεων και κερδών, αλλά και την υγιέστατη χρηματοοικονομική διάθρωση με σχέση Ιδίων Κεφαλαίων προς Ξένα.

Για την τρέχουσα οικονομική χρήση, η εταιρεία ανακοίνωσε προσφάτως τα αποτελέσματα για το α’ εξάμηνο του 2004, σύμφωνα με τα οποία οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 12,44% στα 6,236 εκατ. ευρώ και τα κέρδη κατά 5,28% στα 686 χιλιάδες ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2003.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ