Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τη No. 1 δανέζικη εταιρία παραγωγής μαργαρινών και φυτικών λιπαρών DRAGSBAEK, διοργάνωσαν στο Thessaloniki Center of Gastronomy ένα 3ήμερο εργαστήριο απο τις 9 έως 11 Οκτωβρίου με τίτλο «Αλμυρές και Γλυκιές Δημιουργίες DRAGSBAEK 2012». Οι υψηλής ποιότητας μαργαρίνες DRAGSBAEK εγγυήθηκαν τα άψογα παρασκευάσματα του σεμιναρίου όπως γλυκιά & αλμυρή ζύμη του μυλωνά, δανέζικα Cookies, κρουασάν, γαλλική σφολιάτα, τυρόπιτα κουρού μαγιάς, κουρού φούρνου κ.α., τα οποία ξεπέρασαν τις προσδοκίες των παρευρισκομένων τόσο οπτικά όσο και γευστικά. Το σεμινάριο χαρακτηρίστηκε πολύ πετυχημένο και εξαιρετικά εμπνευσμένο.