Αρχική Center of Gastronomy Τα Νέα μας23/05/2018 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ, ΣΝΑΚ, ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

23/05/2018

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ, ΣΝΑΚ, ΓΛΥΚΑ ΦΟΥΡΝΟΥ

Η ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ πραγματοποίησε δυο επιδείξεις Αρτοποιίας & Αρτοζαχαροπλαστικής στο ATHENS CENTER OF GASTRONOMY στις 23 & 24 Μαΐου. Έμφαση δόθηκε από το τεχνικό τμήμα της Εταιρείας, στο Golden Durum, το νέο προϊόν της PBP που συνδυάζει φυσικό προζύμι σκληρού σιταριού με ενεργή μαγιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα για δημιουργία παραδοσιακών αρτοσκευασμάτων (Καθημερινό Χωριάτικο, Ηπειρώτικο, Φόρμας) και σνακς (Focaccia, Ελιόψωμο, Τυρόψωμο κ.α.) με πλούσιο άρωμα, υπέροχη γεύση και άψογη εμφάνιση. Επίσης παρουσιάστηκε το Velvet, το νέο εκπληκτικό βελτιωτικό για μαλακά ψωμάκια με μεγάλη φρεσκάδα από την BAKELS. Στο Σεμινάριο οι Τεχνικοί της Εταιρίας έφτιαξαν και συνταγές για σνακ και ψωμί τοστ με χρήση λειτουργικών αρτοσκευασμάτων Chia, Probody, Vital Brot της KOMPLET. Επίσης παρουσιάστηκαν νέες εφαρμογές για αλμυρά σνακ με τα Premium Pomodori-Kruste, Premium Τυρομπουκιές & Premium Goldmais-Kruste της PBP, ξεχωριστές αμερικάνικες συνταγές για τάρτες, cakes, cookies & bars από την DΑWN και λαχταριστή τάρτα Σοκοπραλίνα και κέικ με Pâte à Tartiner της CÉMOI.


Η σελίδα www.stelioskanakis.gr χρησιμοποιεί cookies. Περισσότερα
Μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγκατασταθούν ή όχι τα cookies αυτά, πατώντας:
ΑΠΟΔΟΧΗ
ΑΠΟΡΡΙΨΗ